skip to Main Content
In 3 Stappen Vooruit – Hoe Professionele Onrust Te Gebruiken

In 3 stappen vooruit – hoe professionele onrust te gebruiken

Tijdens het Logeion-event Trends4Com spraken zo’n 100 professionals over de betekenis en actualiteitswaarde van de vier trends die Logeion in 2013 vaststelde: Glazen Huis, Horizontalisering, Emotiemaatschappij en Datamining. Aan het einde van de middag werd aan de bezoekers de vraag gesteld: wat vonden jullie van de dag? ‘Ik word er onrustig van’, was een reactie. En dat is begrijpelijk. Ruim vier uur met vakgenoten praten over ontwikkelingen in het vak, zet je aan het denken: snap ik dit voldoende? Is mijn kennis up-to-date genoeg? Doe ik voldoende met trends?

Logische vragen dus. Maar de vervolgvraag die we onszelf moeten stellen is interessanter en belangrijker: wat doe ik met deze onrust? En helaas is de kans dan groot dat we die oncomfortabel voelende onrust wegstoppen. Heb ik het immers al niet druk genoeg? En welke plek moet ik die onrust dan geven? Brengt het me wel verder?

Uit je comfortzone stappen, maakt onrustig. En dat is een goed teken. Onrust geeft energie, het is alleen zaak om de onrust voor je te laten werken. Constructief, zodat je er als professional mee vooruit kunt. Hoe? In drie stappen je onrust omzetten in relevante acties.

Lees het artikel verder op: Communicatieonline.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken