skip to Main Content
Marianne Vrooman En Meeuwes De Ruiter Aan De Slag Bij Communicatiebureau HollandSpoor

Marianne Vrooman en Meeuwes de Ruiter aan de slag bij communicatiebureau HollandSpoor

Rotterdam, 31 augustus 2018 – HollandSpoor groeit en versterkt zich met twee ervaren adviseurs: Meeuwes de Ruiter en Marianne Vrooman. Met hun komst vergroot het Rotterdamse communicatiebureau haar expertise in corporate communicatie, contentmarketing, woordvoering en crisiscommunicatie.

Meeuwes de Ruiter (1985) was de afgelopen twaalf jaar werkzaam bij communicatiebureau Sterk Werk, onder meer als consultant en mediatrainer. Hij ondersteunde klanten op het gebied van PR, contentmarketing, woordvoering en crisiscommunicatie. Marianne Vrooman (1985) verdiende de laatste tien jaar haar sporen als senior communicatieadviseur bij onder meer de GGD Zuid-Holland Zuid, Veilig Thuis en Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond. Haar expertise ligt op het vlak van programmacommunicatie, corporate communicatie en, net als bij Meeuwes, op het vlak van woordvoering en crisiscommunicatie.

Over HollandSpoor
HollandSpoor is in juni 2011 opgericht door Huug Barendrecht, Sander Bruggeling en Michel Kok. Het bureau ondersteunt diverse organisaties – van strategie tot uitvoering – op het gebied van reputatiemanagement, programma- en projectcommunicatie, verandercommunicatie en mediacommunicatie. Zo maken momenteel onder meer het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, GGD-GHOR Nederland, TU Delft en ROC West-Brabant, de Vereniging Afvalbedrijven en meerdere gemeenten gebruik van de diensten van HollandSpoor.

Voor meer informatie:
www.hollandspoor.com

Back To Top
×Close search
Zoeken