skip to Main Content
‘Wie niet kan delen kan
ook niet vermenigvuldigen’.

Wij houden van ons vak. En daarom zoeken we altijd naar manieren om er verder mee te komen. Dit doen we door de grenzen van ons vakgebied op te zoeken en door onze ervaringen met anderen te delen.

Of dit nu via communicatieonline is, via de collegebanken of gewoon tijdens een kop koffie. Door de verdieping te zoeken en onze kennis, maar vooral ook zoektocht te delen krijgen we steeds meer inzicht in ons vak. Inzichten die we vervolgens graag weer delen.

Docentschappen

Wij zijn als docenten verbonden aan de TU Delft en aan de UvA/Hogeschool Amsterdam. We doceren daar communicatiewetenschap, corporate communicatie en verandermanagement aan (internationale) masterstudenten en aan professionals. Zo geven we onze kennis door, maar doen we ook zelf weer inspiratie op en leren we anders naar ons vak te kijken.
TU Delft
HVA

Communicatieonline.nl

We zijn als blogger verbonden aan de website Communicatieonline.nl. We publiceren daar over wat ons bezig houdt en welke ontwikkelingen we zien in communicatie en daar buiten. Zie voor een overzicht van onze artikelen: http://www.communicatieonline.nl/auteur-profiel/michel-kok

Boek

We schreven een boek over het managen van identiteit – de zes kernen van een organisatie. In dit boek beschrijven we hoe organisaties hun identiteit kunnen managen: door de verschillende varianten die een organisatie heeft te verbinden. We combineren een theoretisch kader met praktische instrumenten om de identiteit van organisaties te versterken.

Netwerken en samenwerkingen

We zijn lid van diverse communicatienetwerken. Waaronder PCR in Rotterdam en beroepsvereniging Logeion, waar we actief zijn in het bestuur van Young Logeion en de selectiecommissie van de Communicatieverkiezing.

Ook zijn we verbonden aan het project ‘The Network is the Message’. Hierin onderzoeken de Hogescholen van Utrecht, Rotterdam en een aantal bureaus de kritische succesfactoren bij de toepassing van online interactieve communicatie. De centrale onderzoeksvraag luidt: ‘Hoe beoordeel en verbeter ik de effectiviteit van communicatie in online sociale netwerken?’

Back To Top
×Close search
Zoeken