Doe de RESET en breng je communicatie in lijn met het nieuwe normaal

#RESET #tool

19/05/2020 - De deur van de intelligente lockdown staat op een kier. Langzamerhand komt er een beetje lucht in het dagelijks leven. Eindelijk weer een schaar in je 'coupe ontploft', een beginnend schoolritme voor je kinderen en aftellen naar de eerste terrasdag van 2020.

Op de communicatieafdeling is de druk nog niet van de coronaketel. Tegelijkertijd merk je dat er meer behoefte is aan een blik op de toekomst, ook al wordt die voorlopig niet meer dan ‘nieuw normaal’. Om je daarbij te helpen, bedachten we de HollandSpoor RESET tool. Een gratis online tool waarmee je snel zicht krijgt op je prioriteiten voor de lange(re) termijn.

Want de coronacrisis doorkruiste veel plannen.
De afgelopen maanden was het hollen en tegelijkertijd stilstaan. Een paradoxale pas de deux, in wat we misschien wel het beste kunnen typeren als 'tussentijd'. Waarin heel wat voorgenomen communicatieplannen naar de achtergrond zijn geduwd. Sommige zijn inmiddels achterhaald of hebben zelfs geen mandaat meer.

Grote kans dat je in de afgelopen maanden ook nog eens in de zesde versnelling stond om de crisiscommunicatie in goede banen te leiden. 
Geen dag zonder corona. Van het uithoudingsvermogen van jou en je afdeling is het uiterste gevraagd. Of misschien behoor je tot een van de sectoren die nu juist zeeën van tijd hebben. Eén ding is duidelijk - de coronacrisis heeft grote invloed. Hoe krijg je een helder beeld van morgen als je je handen nog steeds vol hebt aan vandaag?   

 

Daarvoor bedachten we de HollandSpoor RESET tool.
Een gratis online tool waarmee jij en je communicatieafdeling weer helder zicht krijgen op de lange(re) termijn. RESET laat zien welke zaken meer aandacht nodig hebben, en waar de focus de komende tijd wat minder kan. Vanuit jullie en het HollandSpoor perspectief. Scoor je bijvoorbeeld voldoende op interne communicatie, ben je nog aangehaakt op het middenmanagement en wat wil je aan het einde van het jaar bereikt hebben? 

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig. Vraag bij ons de link naar de online RESET tool en laat die invullen door je collega's van de communicatieafdeling. Dat kost jullie alleen tien minuten. Binnen een week ontvang je de uitslag, onze analyse en een advies op maat. Als je dat wilt, praten we daar graag met je over door in een (online) adviesgesprek.


Wil je meer weten of direct meedoen? Neem dan contact op met Huug.