Sandra van der Hoogt versterkt communicatiebureau HollandSpoor

#bureau #contentmarketing
#mediacommunicatie
#project- en beleidscommunicatie

01/07/2019 - Adviseur en woordvoerder Sandra van der Hoogt start per 1 juli bij HollandSpoor. Met de komst van Sandra vergroot het Rotterdamse communicatiebureau haar expertise in woordvoering, crisiscommunicatie, projectcommunicatie en contentmarketing.

Sandra van der Hoogt (1984) werkte de afgelopen 13 jaar als woordvoerder en senior adviseur bij de politie in Rotterdam en het UMC Utrecht. Sandra: “Met name bij de politie heb ik veel ervaring opgedaan met woordvoering in crisissituaties. Een dankbare rol waarbij je met de juiste aanpak oprecht iets kan betekenen voor de omgeving.”

Over HollandSpoor

HollandSpoor is in juni 2011 opgericht door Huug Barendrecht, Sander Bruggeling en Michel Kok. Het bureau ondersteunt diverse organisaties –  van strategie tot uitvoering – op het gebied van reputatiemanagement, programma- en projectcommunicatie, verandercommunicatie en mediacommunicatie. Zo maken momenteel onder meer de Nationale Politie, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de Belastingdienst, de Nederlandse Loterij, de Vereniging Afvalbedrijven en meerdere gemeenten gebruik van de diensten van HollandSpoor.