Waar kan jij je verhaal kwijt?

#advies #coronacommunicatie #luisterendoor

06/04/2020 - Corona heeft niet alleen enorme invloed op het dagelijks leven, het verandert ook onze communicatie. Nog nooit werd zo’n beroep gedaan op onze flexibiliteit. Maar wat als de rek eruit is?

Je eettafel als thuiskantoor, vergaderingen maken plaats voor (video)calls. In hoog tempo verandert je werk als communicatieprofessional. Net als de manier waarop en hoe vaak je communiceert met collega’s, inwoners, klanten of opdrachtgevers. Ineens zit je volop in de hectiek van de crisiscommunicatie. Zonder te weten wanneer het rustiger wordt. 

De coronacrisis vraagt meer inzet en andere vaardigheden van jou en je team. Maar vooral ook om een lange adem. Wij nemen je daarom graag werk uit handen. Helpen je rust en overzicht te geven. Dat kan zijn door je met onze kennis en ervaring op het gebied van crisiscommunicatie bij te staan. Maar we kunnen ook op die plekken inspringen waar ‘gaten’ vallen omdat alle collega’s zich met de coronacrisis bezighouden. Of het nu om mediacommunicatie, interne communicatie of programma- en projectcommunicatie gaat.

Ook voor een luisterend oor kun je bij ons terecht.

Want soms kan een telefoontje al genoeg zijn om met een frisse blik en moed verder te kunnen. Wie bel jij?