Heb jij een eigenwijze blik op communicatie (en wil je die ook delen)?

#bureau #vacature #perspectief

08/03/2023 - Zoek je een geweldige baan bij een Rotterdams communicatieadviesbureau en breng je flink wat ervaring mee? Misschien ben jij wel onze nieuwe adviseur!

Wat in elk geval belangrijk is:

Jij hebt geen moeite om jezelf te zijn. Of je nu een praatjesmaker of Stille Willy bent, competitief of zelfstarter, bitterballenfanaat of groenesmoothiefetisjist. Jij durft te verrassen. Met een eigen visie op het communicatievak. Want je weet: de praktijk werkt nu eenmaal niet volgens het boekje.

Je bent in staat anders te kijken naar het vraagstuk van een klant. Daarvoor gebruik je de theorie, de buitenwereld, eigen ervaring of andere vakgebieden. Niet omdat je daar altijd naar op zoek bent. Je nieuwsgierigheid brengt je vanzelf naar een verrassend perspectief.  

Check?

Je past zeker weten bij HollandSpoor als je ook:

  • een academisch werk- en/of denkniveau en rond de vijf jaar werkervaring hebt. Ervaring aan bureauzijde is een pré;
  • affiniteit en ervaring hebt met opdrachten in de publieke sector;
  • het leuk vindt om te schakelen tussen slim denken en praktisch doen; 
  • goed kunt schrijven;
  • een teamspeler bent, maar ook in je eentje stevig staat;
  • mee wilt werken aan de groei van ons bureau.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met een van je collega’s of in een breder team aan uiteenlopende opdrachten. Dat kan een communicatiestrategie zijn, een campagne, een positioneringsvraagstuk of duurzaamheidsprogramma. Regelmatig is dat voor een (semi-) overheidsorganisatie, ook werken we voor corporates en mooie  familiebedrijven. Soms ga je interim voor een periode bij een klant aan de slag of ondersteun je bij een programma. Kijk voor voorbeelden ook bij ons werk. Naast advies regel je ook de uitvoering. 

Wie is HollandSpoor?

Een communicatieadviesbureau. Onze basis ligt in Rotterdam, maar we strijken neer waar we nodig zijn. Daar helpen we opdrachtgevers vanuit een ander gezichtspunt te kijken naar hun communicatievraagstuk. Met de heldere blik van de beste eigenwijze vakmensen. Want onze overtuiging is dat meerdere perspectieven leiden tot de beste oplossingen en gelukkige klanten. Of het nu gaat over verandering, participatie, profilering, strategie of mediacommunicatie.

Wat bieden wij?

In essentie hetzelfde als onze klanten: perspectief. Letterlijk (een kantoor met prachtig uitzicht in Rotterdam) en figuurlijk. Met nieuwe inzichten tijdens ons HollandSpoor College, volop ruimte om je eigen tijd in te delen, te proberen, leren en groeien binnen een ambitieus bureau. Uiteraard krijg je bij ons ook een prima salaris. En hoewel we bloedserieus zijn waar het ons werk betreft, maken we tijd voor ontspanning. Zo verkennen we met enige regelmaat culinair Rotterdam en steken zelfs de grens over om te kijken wat ze bij de buren eten. 

Je kunt Huug bellen als je interesse hebt of nog iets wilt weten: (06) 45 71 77 33. 

Uiteraard is het ook mogelijk om meteen te reageren. Stuur je motivatie en CV naar huug@hollandspoor.com