Hoe je ondanks alles toch je verjaardag viert met 550 collega’s

#film #productie #presentatie

23/07/2021 - Wat doe je als je jaarlijkse uitje niet door kan gaan, maar je wel je verjaardag wilt vieren met 550 collega’s?
Voor Oosterhoff, een ambitieuze groep van bedrijven die oplossingen bedenkt voor mens, gebouw en omgeving, werkte HollandSpoor samen met Oosterhoff aan een alternatief programma met een energieke film, direct gevolgd door een talkshow en een ludieke quiz met mooie prijzen.

Oosterhoff organiseert iedere zomer de Oosterhoffdag voor de werknemers van alle werkmaatschappijen. Vanwege corona kon dat niet. Toch wilden we de mooie initiatieven en veelheid van ontwikkelingen binnen Oosterhoff een plek geven. Zonder dat het weer het zoveelste webinar werd.

Samen met Oosterhoff en Verwaaij Media, produceerden Huug en Ellen in drie weken tijd een film die veel beter past bij de ambitie van Oosterhoff, en mensen echt in het hart raakt. 

De film neemt je in twintig minuten mee langs belangrijke mijlpalen en projecten binnen en buiten Oosterhoff. Hierbij komen tientallen professionals van Oosterhoff aan het woord.

 

Zo krijgt de kijker een goed beeld van nieuwe initiatieven en draagt de film bij aan trots en energie. 'Samen vormen we Oosterhoff', is het gevoel dat overblijft.

Zischa Bijron, communicatiemedewerker bij Oosterhoff, is enthousiast over het eindresultaat. "De Oosterhoff-film is niet alleen een alternatief voor ons zomerevenement geworden, maar ook een geweldige weergave van wie we zijn, wat we doen en hoe we naar de toekomst kijken. Zo is de film nóg beter inzetbaar bij interne initiatieven."

Quiz
De film werd direct opgevolgd door een korte talkshow en de quiz, gepresenteerd door Meeuwes. Dat gaf een menselijk en sociaal gezicht aan deze bijzondere dag, ook al was alles online. De quiz was luchtig en -omdat iedereen vol voor de winst ging- energiek. Als de maatregelen het toelaten, gaat de Oosterhoffdag zeker weer een fysieke dag worden!