HollandSpoor verwelkomt Rolien Beijers als nieuwe collega

#versbloed #communicatieadviseur #nieuwe medewerker

08/07/2022 - HollandSpoor heeft er een nieuwe collega bij: Rolien Beijers gaat deze maand aan de slag als communicatieadviseur.

Rolien begint na haar bachelor Industrial Design en Master Science Communication aan de TU Delft, als communitieadviseur bij het Ministerie van Defensie. Daarna bijt ze zich vast in de business van KPN tijdens een driejarig traineeship. Ze doet ervaring op bij de afdelingen business marketing en technische strategie. Haar focus ligt onder meer op het vercommercialiseren van (technische) strategieën en de samenwerking tussen afdelingen binnen KPN. 

Rolien hoopt bij HollandSpoor zich verder te verdiepen in de verscheidenheid van het strategische communicatievak, in het bijzonder positionerings- en reputatievraagstukken en verandercommunicatie. "HollandSpoor is een mooi Rotterdams bureau met verschillende soorten mensen, die mij de kans biedt om heel diverse bedrijven van binnen te zien."

 

 

Ze omschrijft zichzelf als enthousiast, energiek en echt een doorzetter. "Lukt het linksom niet, dan vast wel rechts en anders gaan we rechtdoor. Ik ben lekker direct, met een duidelijk doordacht plan, maar wel betrokken. Niet alleen het doel behalen zelf, maar juist de weg ernaar maakt het leuk."

HollandSpoor is blij met Rolien, zegt Michel. "Haar kennis en ervaring kunnen we goed gebruiken en inzetten voor onze opdrachtgevers. Zeker als we kijken naar de transitievraagstukken waar we zoeken naar oplossingen die om een combinatie vragen van technische expertises, maatschappelijk draagvlak en gedragsgerichte communicatie. Die combinatie hebben we in Rolien gevonden."