Marije van Kwawegen en Julia van Liemt aan de slag bij communicatiebureau HollandSpoor

04/02/2022 - Rotterdam, 1 februari 2022 – HollandSpoor groeit verder en verwelkomt twee nieuwe collega’s. Julia van Liemt is bij het Rotterdamse communicatiebureau gestart als junior communicatieadviseur en Marije van Kwawegen als adviseur.

Julia van Liemt (1995) studeerde na haar bachelor Bouwkunde in augustus 2022 af op twee masteropleidingen: Communication Design for Innovation en Industrial Ecology. Daarin kwamen haar passie voor duurzaamheid en enthousiasme voor wetenschapscommunicatie samen. Julia richt zich binnen HollandSpoor onder andere op de energietransitie.

Marije van Kwawegen (1995) werkte de afgelopen vijf jaar als consultant bij Sterk Werk Communicatie. Ze adviseerde zowel private als publieke organisaties op het gebied van woordvoering en crisiscommunicatie. Daarvoor studeerde zij Communicatie & Marketing aan de Hogeschool Inholland, gevolgd door een master politieke sociologie aan de Erasmus Universiteit. Daarbij lag de focus op overheidscommunicatie. Met haar expertise en ambitie kan zij aan de slag voor een diversiteit aan klanten.

Mooie uitdagingen voor beiden

HollandSpoor is blij met de komst van Julia en Marije. Beide adviseurs brengen hun eigen persoonlijkheid, kennis en ervaring mee. “Bij HollandSpoor krijg ik de kans om samen te werken aan projecten waarin mijn beide interesses samenkomen”, aldus een enthousiaste Julia. “Om een duurzamere wereld te kunnen creëren, is in mijn ogen goede communicatie en gedragsverandering cruciaal.”

Ook Marije heeft zin om aan de slag te gaan: “Ik vind het ontzettend leuk om volledig in een project of organisatie te duiken. Daarbij ga ik altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Samen tot mooie oplossingen en ideeën komen, dat geeft mij de meeste energie.”