We zoeken een adviseur met pit

#workworkwork #vacature #lekkerfris #workhard #playhard

17/01/2024 - Zoek je een baan bij een Rotterdams communicatieadviesbureau en ben je niet bang voor een sprong in het diepe? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe communicatieadviseur.

Wat in elk geval belangrijk is:
Jij hebt geen moeite om jezelf te zijn. Of je nu een praatjesmaker of Stille Willy bent, competitief of zelfstarter, dimsumfan of groenesmoothiefetisjist. Jij durft te verrassen. Met een frisse blik op het communicatievak. Want je snapt dat de praktijk niet altijd volgens het boekje gaat. Dat je vooral leert door te doen.

Je bent dan ook echt iemand die graag op ontdekkingstocht gaat. Ook tijdens je studie en tijdens je werk heb je je al verdiept in andere vakgebieden, culturen of interesses. Je vindt nu eenmaal veel dingen interessant. Vrienden en familie omschrijven je als iemand die open is en goed kan luisteren, maar zeker ook zijn mening durft te geven. Je wisselt makkelijk tussen verschillende werelden en voelt je snel ergens thuis. 

Check?

Je past zeker weten bij HollandSpoor als je ook:

  • een hbo plus werk- en/of denkniveau hebt;
  • 2 tot 5 jaar werkervaring hebt;
  • werkervaring aan bureauzijde is een pré, niet noodzakelijk; 
  • affiniteit met opdrachten in de (semi-) publieke sector hebt;
  • van onderzoek houdt, of dit nu in het veld is of in de bieb;
  • het leuk vindt om te schakelen tussen slim denken en praktisch doen; 
  • lekker leesbaar en foutloos kunt schrijven;
  • samen kan werken – maar alleen ook stevig staat;
  • mee wilt werken en groeien met ons bureau.

 

Wat ga je doen?
Je werkt samen met een van je collega’s of in een breder team aan uiteenlopende opdrachten. Dat kan een communicatiestrategie zijn, een campagne, een positioneringsvraagstuk of cultuurprogramma. Regelmatig is dat voor een overheidsorganisatie, of aansprekende corporate of een prachtig wereldveroverend familiebedrijf. Soms ga je voor een periode interim bij een klant aan de slag of ondersteun je bij een programma. Kijk voor voorbeelden vooral ook bij ons werk. Je geeft dus niet alleen advies, maar regelt ook de uitvoering.

Wie is HollandSpoor?
Een communicatieadviesbureau. Onze basis ligt in Rotterdam, maar we strijken neer waar we nodig zijn. Daar helpen we opdrachtgevers vanuit een ander gezichtspunt te kijken naar hun communicatievraagstuk. Met de heldere blik van de beste eigenwijze vakmensen. Want onze overtuiging is dat meerdere perspectieven leiden tot de beste oplossingen en gelukkige klanten. Of het nu gaat over verandering, participatie, profilering, strategie of mediacommunicatie.

Wat bieden wij?
In essentie krijg jij hetzelfde als onze klanten: perspectief. Letterlijk in ons kantoor met prachtig uitzicht en figuurlijk. Met nieuwe inzichten tijdens ons HollandSpoor College, collega’s die je verder helpen en een spiegel voor houden, ruimte om je eigen tijd in te delen, te proberen, leren en groeien binnen een ambitieus bureau. Uiteraard krijg je bij ons ook een prima salaris. En hoewel we bloedserieus zijn waar het ons werk betreft, maken we ook tijd voor ontspanning. Zo verkennen we met enige regelmaat culinair Rotterdam en steken zelfs de grens over om te kijken wat ze bij de buren eten. 

Je kunt Huug bellen als je interesse hebt of nog iets wilt weten: (06) 45 71 77 33. 
Uiteraard is het ook mogelijk om meteen te reageren. Stuur je motivatie en CV naar huug@hollandspoor.com.