Allseas Op naar de essentie

Reputatie & identiteit

Allseas is wereldwijd actief als aannemer in de offshore energiemarkt: van oerfossiel tot duurzaam. Dat doen ze met de slimste koppen, die de nieuwste technologie toepassen in eigen uitvindingen en een eigen vloot. Zo blijft Allseas zich continu ontwikkelen en opnieuw uitvinden. De vraag aan ons was of de reputatie die ze hebben als snelle en diepe pijpenlegger nog wel past bij wie ze zijn.

Aanpak

Als we het hebben over percepties dan kunnen we niet om reputatie en identiteit heen. De identiteit van Allseas was en is er natuurlijk gewoon. En zoals dat meestal gaat, gewoon een kwestie van goed zoeken. Van afstoffen en woorden geven aan datgene wat voor iedereen die met en bij ze werkt zo gewoon is, dat niemand het meer ziet. Die zoektocht deden we uiteraard samen met Allseas; met klanten, partners, leveranciers en (oud-)medewerkers. 

In de vele ontmoetingen die we hadden, hoorden we de echo van oprichter en voormalig president Edward: betrokkenheid, oog voor de markt, kennis van technische mogelijkheden en durven experimenteren - het vermogen om in de moeilijkste omstandigheden het bijna onmogelijke voor elkaar te krijgen. Die identiteit en mentaliteit leeft breed binnen Allseas. Dit hebben we de identiteit van de Pionier genoemd. 

Een pionier is altijd op zoek naar nieuwe werelden, waarbij hij alleen kan terugvallen op zijn karakter en ervaring. Op zijn creativiteit en inventiviteit om de situatie naar zijn hand te zetten. Die mentaliteit staat tot in de toekomst centraal voor Allseas. Van het neerzitten van het allergrootste windmolenpark tot het opzuigen van mangaanknollen op de bodem van de zee.

De komende tijd staat in het teken van het vormgeven van deze identiteit, tot deze in de hoofden en harten van de mensen van Allseas en hun klanten verankerd is. 

contactpersoon
Huug Barendrecht
+31 (0)6 45 71 7733
huug@hollandspoor.com
maak ook kennis met
onze producten
onze werkterreinen